Festival književnosti za djecu se odlaže

7. festival književnosti za djecu "MALE MORSKE PJESME I PRIČE" čija je realizacija bila planirana od 30. marta do 2. aprila 2020.godine u Budvi, Narodna biblioteka Budve i direktorica Festivala Radmila Knežević obavještavaju da se zbog novonastale situacije sa epidemijom Kovid 19, iz opravdanih razloga, festival odlaže do daljeg.

Pošto je Konkurs završen prije proglašenja pandemije, žiri će do kraja mjeseca odabrati najbolje radove o čemu ćete biti blagovremeno obaviješteni, lično, meilom, na fb profilu festivala malemorske, fb stranici dramskistudiobudva - skokaglume i na sajtu Narodne biblioteke Budva.
Hvala na razumijevanju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti