Završeno finale Jadranskih igara u Biogradu na moru

Završeno finale Jadranskih igara u Biogradu na moru.

 

Nažalost naša ekipa Jadran - Škver iz Herceg Novog je zauzela posljednje, četvrto mjesto.

Prvo mjesto je osvojila ekipa Primoštena iz Hrvatske,  drugo ekipa San Felice Circea iz Italije, a treće ekipa Slovenskih Konjica iza Slovenije.

Ekipe su odmjerile snage u u letećem vaterpolu, morskoj alci, utrci magaraca, pravljenju vina, nošenju kašeta te, naravno, u potezanju konopa.

gojković-620x260.jpg

Ekipa Herceg Novog je predvođena Vladimirom Gojkovićem, našim proslavljenim reprezentativcem, a sada i trenerom. U svakom slučaju bio je naš as u rukavu, bar što se letećeg vaterpola tiče.  

IMG_4277.jpg

1098437_614640675233775_1459043898_n.jpg

IMG_4141.jpg

 

vezani članci: Finale Crna Gora: po prvi put Jadranske igre u Herceg Novom

 

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti