Fondacija Budva i „Ljubica Jovanović-Maša“ sadili pomorandže

„Fondacija Budva“ je u saradnji sa JPU „Ljubica Jovović-Maša“ i Hipotekranom bankom u petak 18. 05. 2018. godine zasadila sadnice gorke pomorandže u dvorištu vrtića „Ljubica Jovanović-Maša“ u Petrovcu.

Djeca su imali priliku da se informišu o sadnicama gorke pomoranže i važnosti autohtonih biljaka za dugoročno urbano planiranje grada. Ovom akcijom učimo našu djecu ekološko odgovornom praksom i ukazujemo na važnost javnih površina na teritoriji Opštine Budva.   

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti