Foto konkurs - manastir Praskvica

Foto konkurs - manastir Praskvica

Turistička organizacije Budve pozvala je sve zainteresovane, amatere i profesionalce, entuzijaste i ljubitelje fotografije, da pošalju svoje fotografije manastira Praskvica, bilo kog njegovog dijela (crkava, enterijera ili riznice). 


 

 

Izabrane fotografije će biti predstavljene na izložbi fotografija u Muzeju grada Budve u septembru mjesecu. Izložba se organizuje u čast 600 godina od osnivanja crkve Svetog Nikole u manastiru Praskvica.
 Fotografije se šalju najkasnije do 20.08.2013. godine na e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. u rezoluciji 300 dpi. 
Najbolji radovi biće nagrađeni posebnim poklon paketima izdanja knjiga i suvenirima Budve.

Vezani članak: 600 godina od osnivanja crkve Svetog Nikole

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti