FOTOBOMBA Morski pas vrebao dva mala surfera

Jedna majka je na kalifornijskoj plaži fotografisala svog 12-godišnjeg sina dok je s prijateljem surfao, ali njena je fotka na kraju ispala fotobomba nakon što se na njoj našao i nepozvan gost.

U pozadini se naime vidi obris morskog psa, koji je čini se takođe hvatao talase kao ova dva 12-godišnjaka, a možda je htio uloviti i još nešto.

VEZAN TEKST: Gdje je nestala velika bijela?

Screen_Shot_2014-01-04_at_12.50.41_PM.png

Srećom, svi su sudionici preživjeli, a majka je, piše Huffington Post, sinu i njegovom prijatelju rekla da se na fotografiji vidi delfin kako ih ne bi uplašila. (Huffington Post/dnevnik.hr)

VEZAN TEKST: Sedam najstrašnijih lica iz morskih dubina

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti