Francuzi odabrali hotele Budvanske rivijere

 

Na turističkoj berzi Top Resa 2014, koja se ovih dana održava u Parizu, na zajedničkom štandu Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore i Ministarstva održivog razvoja i turizma, kao i brojnih privrednika iz Crne Gore, Hotelska grupa Budvanska rivijera promoviše svoju ponudu.

 

Prvog dana Berze upriličen je sastanak sa predstavnicima agencije Prodintour, koji su iskazali veliko zadovoljstvo povodom uspješne poslovne saradnje i ogromnog zadovoljstva francuskih turista koji godinama unazad dolaze u hotel Palas.

Ugovor za 2015. godinu potpisan je u martu tekuće godine, a realizacija istog označiće deceniju saradnje sa ovim touroperatorom. Pozitivni utisci turista uvrstili su Palas među 3 najbolja hotela u konkurenciji 11 mediteranskih zemalja u kojima postoje klub hoteli Prodintoura. Precizan rejting hotela znaće se polovinom oktobra, nakon obrade svih pristiglih anketa. Na istom sastanku već su započeti pregovori za 2016. godinu.

Još jedan važan iskorak u osvajanju Francuskog tržišta napravljen je potpisivanjem ugovora sa MTO Travel za dolaske turista u hotel Castellastva. Ugovor će važiti za period od 18. aprila do 18. oktobra, čime će se ovaj hotel vratiti u turističke tokove sa aktivnim funkcionisanjem od šest mjeseci u toku godine i ostvariti pred i post sezonski rad.

 

Nakon 21 godine zakupodavnog odnosa, temeljna adaptacija i unaprijeđeni kvalitet ponude ovog 40 godina starog hotela, uslovila je da nedavna kategorizacija rezultira sa 4*.

Istoga dana rada sajma obavljeni su i razgovori sa predstavnicima Thomas Cook- a za tržišta Francuske i Belgije.

 

Top resa je ove godine okupila profesionalce u turističkom biznisu iz 160 zemalja.

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti