Gastro izbori 2020: Mi smo dobar ukus koji vi birate.

Caffe bar Babaluu uspješno posluje godinama u okviru tržnog centra TQ Plaze, a na jedan šaljiv i originalan način pokrenuli su gastro „izbornu kampanju“ čiji je cilj prikupljanje utisaka gostiju, smjernice, pohvale ili kritike na njihov rad.


Babaluu tim napravio je anketu sa interesantnim pitanjima za posjetioce, najkreativniji odgovori biće na originalan način nagrađeni kada se gastro izbori završe.
Gastro izbori startuju u petak 28. avgusta:


Ideja je da se skrenu misli sa trenutne covid 19 situacije, da se na aktuelan i zabavan način zbližimo sa gostima, pokažemo da je važno šta oni i na koji način misle o nama i da to iskoristimo kako bi unaprijedili naše poslovanje, na zadovoljstvo svih.“


Babaluu uvijek prati trendove i uslugu konstantno osvježava novim idejama, receptima i ukusima:
Za izborne gastro listiće pripremili smo i gastro kutiju, a gostima obećavamo da će se nasmijati i zabaviti.“

Dobrodošli, Welcome, Willkommen, Benvenuti !
Prizemlje TQ Plaze

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti