Georgiev 3. juna u Budvi

Pop pjevač Vlado Georgiev održaće koncert 3. juna u Budvi na manifestaciji "U susret novom ljetu", saopštila je Turistička oganizacija Budve. To je poklon gradu Budvi i od strane gril bašte "Parma" koja slavi dvije decenije postojanja.

Promotivna kampanja Turističke organizacije "U susret novom ljetu" održava se u Budvi od 1. do 3. juna.

Na glavnom trgu, ispred Starog grada 1. i 2. juna održaće se i Međunarodni festival duvačkih orkestara – Budva 2018.

U petak, 1. juna nastupiće Gradska glazba Makarske, Gradska glazba Omiša i Gradska muzika Budve.

U subotu, 2. juna je planiran svečani defile svih orkestara od bazena "Rondo", budvanskim šetalištem do trga ispred Starog grada.

Iste večeri na velikoj bini predstaviće se svi učesnici: Gradska muzika Tivta, Gradska glazba Omiš, Gradska muzika Kotor, Gradski orkestar Stolac, Mjesna muzika Đenović, Gradska glazba Makarska i domaćini Gradska muzika Budva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti