Gibonni na Top Hill-u u nedjelju!

Gibonni na Top Hill-u u nedjelju!

U okviru "Balkan Soul" večeri, u nedjelju, 25. avgusta u diskoteci Top Hill nastupiće jedna od najvećih hrvatskih muzičkih zvijezda Zlatan Stipišić - Gibboni.

Diskoteka je tokom ljeta ugostila brojna zvučna imena kako sa domaće, tako i svjetske dj scene, te pop i folk zvijezde iz regiona.

 

 

8860_10200840132058421_2084680544_n.jpg

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti