Gorivo poskupljuje

Sve vrste goriva od sjutra će biti skuplje od cent do dva centa, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

Litar eurosupera 98 od sjutra je skuplji dva centa i iznosiće 1, 46 eura po litru. Eurosuper 95 takođe je od sjutra skuplji dva centa i cijena po litru će biti 1, 42 eura.

Eurodizel i lož ulje skuplji su za po jedan cent, pa će cijena ova dva naftna derivata biti 1, 28, odnosno 1, 26 eura.

Saglasno odredbama Uredbe o načinu i visini elemenata na osnovu kojih se formiraju maksimalne cijene naftnih derivata, naredni obračun  će se obaviti 17. januara, a eventualno izmijenjene cijene naftnih derivata važiće od 18. januara 2022. godine, saopšteno je iz resornog ministarstva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti