Gorivo skuplje

Sve vrste goriva od danas su skuplje po tri i četiri centa, saopštilo je Ministarstvo kapitalnih investicija.

Eurosuper 95 i 98 skuplji su za po četiri centa. Nova cijena Eurosupera 98 iznosi 1, 58 eura po litru, odnosno Eurosupera 95 po litru 1, 54 eura.
Eurodizel je od ponoći skuplji za tri centa i nova cijena je 1, 42 eura, dok će litar lož ulja biti 1, 40 eura.

Saglasno odredbama Uredbe o načinu i visini elemenata na osnovu kojih se formiraju maksimalne cijene naftnih derivata  naredni obračun će biti 28. februara, a eventualno izmijenjene cijene naftnih derivata važiće od 1. marta 2022. godine.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti