Gorivo skuplje od tri do šest centi

U Crnoj Gori od ponoći sve vrste goriva skuplje su  od tri do šest centi. To je saopštilo Ministarstvo kapitalnih investicija.

Eurosuper 95 i 98 biće skuplji za po tro centa, pa će litar koštati 1, 45, odnosno 1, 49 eura.
Eurodizel će poskupiti šest centi i nova cijena je 1, 34 eura. I lož ulje će biti skuplje šest centi, pa će cijena biti 1, 32 eura.
Saglasno odredbama Uredbe o načinu i visini elemenata na osnovu kojih se formiraju maksimalne cijene naftnih derivata, naredni obračun  će se obaviti 31. januara, a eventualno izmijenjene cijene naftnih derivata važiće od 1. februara.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti