Gorivo skuplje od tri do šest centi

Eurosuper 98 i Eurosuoer 95 od danas su skuplji za po tri centa, pa cijena za litar iznosi 1,77, odnosno 1, 73 eura, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

Eurodizel je skuplji 4 centa, pa je nova cijena po litru 1, 76 eura. Najviše je poskupilo lož ulje i cijena za litar iznosi 1, 72 eura. Naredni obračun će se obaviti 9. maja, a eventualno izmijenjene cijene naftnih derivata važiće od 10. maja.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti