Gorivo skuplje za 16 do 29 centi

Sve vrste goriva u Crnoj Gori od ponoći su značajno skuplje.

Kako je saopštilo Ministarstvo kapitalnih investicija, cijena Eurosupera 98 u naredne dvije sedmice iznosi 1, 78 eura, što je uvećanje za 16 centi. Cijena litre Eurosupera 95 takođe je uvećana za 16 centi i sada iznosi 1, 74 eura. Najveće poskupljenje je po litru za dizel, 29 centi, te će cijena ove vrste goriva od ponoći biti 1, 74 eura, a za lož ulje treba izdvojiti 1, 67 eura po litru, što je skuplje za 25 centi.
Saglasno odredbama Uredbe o načinu i visini elemenata na osnovu kojih se formiraju maksimalne cijene naftnih derivata , naredni obračun će biti 28. marta   a eventualno izmijenjene cijene naftnih derivata važiće od 29. marta.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti