Grad teatar će otpočeti sa emitovanjem video-zapisa predstava iz svoje arhive na svom YT kanalu

U subotu, 4. aprila, sa početkom u 19 časova, JU "Grad teatar" će otpočeti sa emitovanjem video-zapisa predstava iz svoje arhive na svom you tube kanalu i u skladu sa tehničkim mogućnostima. Prva predstava koju će publika biti u prilici da vidi je predstava "Hamlet" u režiji Dušana Jovanovića, festivalska koprodukcija sa JDP-om iz 2005. godine.


U pozivu JU "Grad teatar" navodi se:
"Iz svojeg se iščašila zgloba
Vremena ova; kakva gnusna zloba
Da ja baš rođen beh da ovo doba
Učašim. Ali hajd'mo, hajd'mo svi."
Riječi kojima završava 1. čin "Hamleta" izazov su svim generacijama.
U danima kada #ostajemokod kuće, #ostajemodoma, #stayathome, doprinosimo i borbi protiv virusa korona i borbi za nesmetani tok kulturnih aktivnosti. Stoga Vas pozivamo da u subotu, 4. aprila, od 19 časova, budete sa nama na youtube kanalu JU "Grad teatar" i odgledate našeg "Hamleta" u režiji Dušana Jovanovića, koprodukciju "Grada teatra" i JDP-a iz 2005. godine.


LINK :

https://www.youtube.com/channel/UCcHBqqbrKAYCS2eJ9h3zOdQ

 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti