Grade pješačku stazu od Staroga grada do Vidikovca

Sekretarijat za investicije zatražio je od Sekretarijata za urbanizam da im izdaju urbanistiško tehničke uslove za izradu tehničke dokumentacije za gradnju pješačke staze od Staroga grada do Vidikovca.
Važećim detaljnim urbanističkim planom " Budva centar" predviđena je pješačka staza. Primorske novine još ranije su objavile zahtjev Mjesne zajednice Gospoština da se obnovi pješačka staza pored hotela
Avala, koju je vlasnik ovog hotelskog kompleksa praktično blokirao za građane.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti