Green Montenegro International Film Fest

Od 31. jula do 2. avgusta na Crnom jezeru u Nacionalnom parku Durmitor, održaće se sedmo izdanje Green Montenegro International Film Fest-a.

Green Montenegro International Film Fest (#GMIFF2021) je konceptualni filmski festival edukativanog, nekomercijalanog i takmičarskog karaktera, podijeljen u dvije kategorije:
1. Zaštita životne sredine
2. Ekologija duše
Pored večernjih filmova, na obali Crnog jezera, prisutni će moći uživati i u sjajnim filmovima, koji će biti prikazani u hotelu Žabljak, u toku sva tri festivalska dana.
U toku festivala biće prikazan i film “U platičnoj mreži”, koji je Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma radilo za potrebe projekta GEF Adriatic.
Pozivamo vas da nam se pridružite na festivalu i da zajednički kroz vizuelne efekte podignemo nivo znanja i odgovornosti o očuvanju ljepota i benefita koje nam nudi priroda.

Ulaz na festivalske projekcije je besplatan

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti