Grupa predstavnika turističke agencije "Nova Jet" iz Azerbejdžana od danas boravi u Budvi

Grupa predstavnika turističke agencije "Nova Jet" iz Azerbejdžana od danas boravi u Budvi, posredstvom Udruženja hotela Crne Gore i TO Budva.

U narednih nedjelju dana ova dvadesetpetočlana grupa će imati priliku da posjeti znamenitosti Budve i prigradskih naselja. Tokom posjete gosti iz Azerbejdžana će održati sastanke i sa zainteresovanim predstavnicima privrede u cilju unapređenja saradnje na uvećanju broja dolazaka sa ovog tržišta, posebno imajući u vidu njihovu najavu da će u julu i avgustu biti uveden još jedan dodatni avio let nedeljno sa ovog tržista, tako da će ih biti dva u odnosu na jedanput nedeljno koji je uveden za period septembar - maj.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti