Gugi proširuje put ka Mainama

Poznata građevinska kompanija „Gugi komerc“ užurbano g proširuje , jednu od najfrekfetnijih ukica u gradu - ka naselju maini.

 Kompanija,  vlansištvo  preduzetnika Branislava Gugija Savića ,  koja je  prije pet godina, gradila veću gradskih ulica i bulevara, dobila posao, izgradnje  jedne od najvećij saobraćajnih  crnih tački u gradu, uskog grla kod restorana „parma“ ka naselju maini“.

Građevinska operativa, već je ušla u posao i očekuje se da bi za desetak dana, trebalo da bude završeno asfaltiranje i proširivanje ulice i to njena prva faza.

„Riječe je  izgradi i prošitrivanju 135 metara ulice. Sa postojećih tri metatra,l kolovozna traka biće proširena na šest metara, i grade se i trotoari od  po metara i po sa obje strane. Takođe u toku je postvaljenje i  atmosferskie kanalizacije, PTT instalacija, kao i  iozgradnja nove javne rasvjete. Ovo je prva faza, nakon toga ulica se proširije do  35 kilovotnog kabla u nasleju maini. Ukupna vrijendost radova je 300 hiljada eura“, rečeno je  Primroskim nopvinama na gradilištu.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti