Havarija na kanalizacionoj cijevi u Rafailovićima

Tokom poslijepodneva, na dijelu šetališta u Rafailovićima /lokacija ispod hotela "Naftagas"/ došlo je do havarije na kanalizacionoj cijevi.

“Posljedica je izlivanje fekalnih voda na šetališnoj stazi i na početku naselja. Ekipe "Vodovoda i kanalizacije" Budva odmah su detektovale kvar. S obzirom na delikatnost sanacije za kompletnu popravku, potrebno je uraditi niz aktivnosti. S tim u vezi, trenutno je moguće djelimično ublažiti posljedice.

Zbog specifičnosti poslova popravke i cirkulacije posjetilaca, sanacija kvara otpočeće kasno večeras , a biće nastavljena u ranim jutarnjim satima .Korisnike molimo za razumijevanje zbog specificnosti sanacije “, navode u gradskom vodovodu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti