HG “ Budvanska rivijera”: Danas, 27. septembra, širom svijeta obilježava se Svjetski dan turizma

Ovogodišnji moto Svjetskog dana turizma je Tourism & Green investments / Turizam i zelena ulaganja. Cilj je da se skrene pažnja na važnost i očuvanje prirodnih reusrsa kao i da se ukaže na gostorpimstvo i ugodan boravak u nekoj zemlji naspram profita koji u većini slučajeva, dovodi i do devastacije te iste prirode.

Hotelska grupa Budvanska rivijera je prepoznata kao kompanija čija se strategija poslovanja zasniva upravo na principima održivog razvoja i zaštite životne sredine.

Turističko naselje Slovenska plaža koje se prostire na površini od oko 175000 m2 je prava zelena oaza u kojoj se svakodnevno njeguje i održava preko 300 vrsta različitih biljaka.

Zelena ulaganja su pozitivno ocijenjena i od strane gostiju koji borave u našim hotelima i to najvisočijom ocjenom, što je još jedna potvrda da dalji rast i razvoj kompanije nastavlja da ide “zelenim putem”.

Svim turističkim poslenicima, turistima i putnicima želimo Srećan svjetski dan turizma!

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti