HG”Budvanska rivijera” organizuje spektakularni novogodišnji program u “ Palasu”

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ i ove godine u velikom stilu organizuje svečani doček Nove godine u hotelu Palas u Petrovcu.

Za ovaj prestižni događaj koji okuplja najveće regionalne muzičke zvijezde kažu da je najbolji u regionu i da svake godine pomijera granice kada su u pitanju muzički program, organizacija, atmosfera, gastro ponuda.

Novogodišnji program će i ove godine biti veoma atraktivan:

  1. decembra nastupaju Neda Ukraden i Slavko Banjac
  2. januara – Saša Matić i Ivana Selakov
  3. januara – Aco Pejović i Džejla Ramović

Sve tri večeri, za odličnu atmosferu biće zaduženi Sloba Bajić i Hua Hua Bend. U uvodnom programu 30. decembra, u prijatnom ambijentu Ameriken bara hotela Palas, goste će zabavljati Zlopi, koji će za lijepu atmosferu biti zadužen i u popodnevnim satima 31. decembra, 1. i 2. januara.

Sponzori programa i ove godine biće dugogodišnji partneri kompanije, Grawe i M:Tel.

Sve informacije o cijenama aranžmana dostupne su putem email-a: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i brojeva telefona: 068 866 400, 068 866 199.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti