HG Budvanska rivijera otvara restoran i kafanu Hotela Mogren

Restoranska terasa i kafana Hotela „Mogren“ u Budvi biće danas otvorena, saznaje Portal Analitika iz Hotelske grupe „Budvanska rivijera“.

 

Kako ističu iz te kompanije, otvaranjem ovog segmenta „vratiće prvobitni nivo i kvalitet usluga“, koji je postojao u Hotelu „Mogren“ u vrijeme dok je njime upravljala ta hotelska grupa.

HG „Budvanska rivijera“ preuzela je upravljanje cjelokupnim hotelom, a uskoro se očekuje i otvaranje smještajnih kapaciteta Hotela „Mogren“.

Podsjećamo, Jedan od simbola Budve, koji se nalazi naspram zidova Starog grada, zapečaćen je 30. jula po rješenju Turističke inspekcije Uprave za inspekcijske poslove, uz velike prosteste zaposlenih i intervenciju policije. Hotel, koji je poslovao u sastavu „Mercur System“-a iz Budve, čak godinu nije imao odobrenje za rad, a zapečaćen je na zahtjev vlasnika, HG „Budvanska rivijera“.

 

 

VEZANO: Mogren otvaraju najkasnije do 20. avgusta

 

 

foto: Aleksandar Aleksić izvor: portal analitika/rtv budva

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti