Hotel Palas u Petrovcu blistao punim sjajem tokom novogodišnjih praznika – novogodišnji program opravdao epitet najatraktivnijeg

Interesovanje za boravak u hotelu Palas tokom novogodišnjih praznika i ove godine je bilo tradicionalno veliko. U pretprazničnoj decembarskoj atmosferi, kada je već bilo nemoguće doći do ulaznice za novogodišnje slavlje, hotel Palas je riječima vrhunskog profesionalca okarakterisan kao “najozbiljnija priča” za doček Nove godine u Crnoj Gori i regionu.

Bio je to predosjećaj da predstoje “dobre noći” i upravo je završna noć, kada su nastupili Severina i Dejan Petrović Big Bend u društvu preko 500 gostiju, dokazala da su sve tri večeri u Palasu bile nezaboravne, opuštene, vesele a atmosfera nadasve prijatna i “domaćinska” kako su gosti već i navikli.

Izvanredni nastupi Aca Pejovića, Tijane Dapčević, Nine Badrić, Dejana Petrovića i njegovog Big Benda, Severine i Hua Hua Benda uz voditeljsku podršku Nine Radulović pokazali su da je odabir izvođača i ovog puta bio odličan što je potvrdila i izuzetno raspoložena publika - pjevalo se i plesalo do ranih jutarnjih sati.

Kada se sumiraju svi utisci, može se zaključiti da je “Palas” je ponovo bio epicentar nezaboravnog provoda, jedinstvene atmosfere, praznične idile i vrhunske gastronomske ponude. Meni sastavljen od najfinijih ukusa lokalne kuhinje, na pravi način je zaokružio kompletan utisak, a Hotelska grupa Budvanska rivijera i hotel Palas još jednom potvrdili primat u organizaciji novogodišnjeg programa na ovim prostorima.

 

Foto: Miloš Ćetković

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti