Hotel TQ Plaza – otkrijte čari udobnosti i nesvakidašnje elegancije

Očaravajući pogled na more, staro gradsko jezgro Budve, neposredna blizina plaže, te koloristično dizajniran interijer, gostoprimljivo osoblje, čine hotel TQ Plazu idealnim izborom za odmor.

Upravo je TQ Plaza pravi izbor za one koji žele uzbudljiv porodični odmor, hotel je pravi izbor i za one koji maštaju o nezaboravnoj zabavi, ili žele da sudbonosno da kažu na nekom romantičnom mjestu… Pravi izbor i za sve one koji žele da organizuju korporativno okupljanje o kome će se dugo govoriti, ali je i prava destinacija za mlade ljude koji žele da odmor provedu u srcu grada , a da budu daleko od gradske verve. Budite uvjereni da ste u TQ Plazi pronašli idealno mjesto koje može da zadovolji sve vaše potrebe.


U samom srcu crnogorske prijestonice turizma na par stotina metara od Staroga grada, dva i po milenijuma ispisane istorije Mediterana u jednom malom mjestu, TQ Plaza sa svojih 74 prostrane smještajne jedinice (apartmana, family rooms, double rooms, superior apartmants..) sa veličanstvenom terasom koja gleda na morsku obalu  je jedinstvena oaza udobnosti , mjesto gdje svako je dobrodošao.
Upravo pozicija hotela, koji se nalazi u  epicentru svih dešavanja  grada koji decenijama unazad nosi titulu centra zabave na Južnom Jadranu TQ Plaza gostima pruža udoban odmor i nudi izazov svima koji žele da istraže ovo elitno ljetovališta  sa najljepšim plažama i bogatom kulturnom baštinom.