Hotelska grupa "Budvanska rivijera" - Kampanja "Odmor koji ste zaslužili"

Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ pripremila je specijalnu kampanju pod nazivom „Odmor koji ste zaslužili“ sa ciljem da po najboljim uslovima ponudi gostima mogućnost zasluženog odmora nakon pandemije korona virusa.

Uz specijalne promotivne cijene i pogodnosti za boravak djece, ovom kampanjom takođe se žele istaći prostranost, prirodno zelenilo i blizina mora kod svih hotela HG „Budvanska rivijera“, jer je u takvim uslovima moguće bez problema održavati propisanu fizičku distancu i poštovati mjere Svjetske zdravstvene organizacije i Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.
Za sve koji žele odmor u srcu Budve, nadomak mora, uz raznovrsne hotelske sadržaje – otvorene bazene, restorane, barove, teniske terene, zabavne i rekreativne aktivnosti, onda je Turistički rizort „Slovenska plaža“ i ovog ljeta pravi izbor. „Slovenska plaža“ otvara svoja vrata 8. juna, a boravak se može rezervisati po promotivnoj junskoj cijeni već od 28 eura.
Hotel “Aleksandar” u Budvi ostaje i dalje top destinacija za porodični odmor na samoj obali mora - idealan za sve koji traže komforan smještaj, visok kvalitet usluge, kao i uslove za rekreaciju. Boravak u hotelu “Aleksandar” tokom juna mjeseca je moguće rezervisati po promotivnoj cijeni već od 32 eura. Hotelska plaža sa obezbijeđenim plažnim mobilijarom je novina u ponudi ovog hotela.

 


Osim hotela u Budvi, 18. juna sa radom počinje i hotel “Castellastva” u Petrovcu. U prelijepom prirodnom ambijentu borova i maslinjaka, hotel “Castellastva” pruža izrazitu toplinu, udobnost i odmor koncipiran po želji gosta. Hotel posjeduje i hotelsku plažu u samom centru petrovačke gradske plaže. Specijalna junska cijena iznosi 32 eura po osobi.
Jedan od najljepših hotela na Jadranu, hotel „Palas“ u Petrovcu predstavlja jedinstven izbor za odmor, daleko od kuće, a opet u svojoj kući. Njegovane zelene površine, hotelska plaža, otvoreni bazen, moderan wellness & spa centar sa zatvorenim bazenom i teretanom, izuzetna gastronomska ponuda, samo su neki od sadržaja koji ovaj hotel čini najatraktivnijim izborom za odmor. U junu mjesecu, boravak u hotelu „Palas“ moguće je rezervisati po cijeni već od 33 eura.
Ono što posebno izdvaja hotele u okviru Hotelske grupe jeste njihova lokacija na samoj obali mora sa ponudom hotelskih plaža na kojima je obezbijeđen plazni mobilijar kao i prostranost i udobnost hotelskih sadržaja.
S obzirom na značajnu ulogu online komunikacije i prodaje koja je kulminirala tokom pandemije korona virusa, najpovoljnije uslove za rezervisanje individualnih aranžmana ovog ljeta, Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ ponudiće preko web sajta www.hgbudvanskarivijera.com.
“Radujemo se što ćemo vas ugostiti u hotelima “Budvanske rivijere” na najatraktivnijim lokacijama Crne Gore i Mediterana. Naša zemlja je od 24. maja zvanično prva #coronafree evropska država a mi smo preduzeli sve neophodne mjere da vam obezbijedimo siguran i bezbrižan odmor koji ste zaslužili”, poručuju iz Hotelske grupe “Budvanska rivijera”.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti