Hotelska grupa Budvanska rivijera širom regiona promovisala atraktivnu ponudu u hotelima za predstojeću sezonu

Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavila je svoju ponudu u okviru promocije crnogorske turističke ponude za predstojeću sezonu u Sarajevu, Bosna i Hercegovina.

U okviru promotivnog događaja, koji su organizovali Turistička organizacija opštine Budva i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, predstavnici Hotelske grupe Budvanska rivijera imali su susrete sa predstavnicima brojnih sarajevskih medija – TV Nova BH, Face TV, Hayat TV, Dnevni Avaz, Visit BiH, Business Magazin, Radio Sarajevo, BH Radio, Furaj.ba kao i sa turističkim agencijama Relax Tours i Centrotours.

Tržište Bosne i Hercegovine jedno je od najznačajnih regionalnih tržišta po broju ostvarenih noćenja u hotelima HG Budvanska rivijera. Raduje podatak da je interesovanje gostiju sa tog tržišta i za predstojeću sezonu  izrazito veliko.

Ovom prilikom ističemo mogućnost ulaska građana BiH u Crnu Goru bez ikakvih ograničenja (nije obavezan PCR niti bilo koji drugi test) kao i mogućnost besplatnog liječenja u slučaju obolijevanja od virusa Covid 19. Uz ove vrlo značajne olakšice kao i najavljenu direktnu avio liniju na relaciji Tivat – Banjaluka, sa sigurnošću možemo reći da ovog ljeta očekujemo dobru popunjenost naših hotela kada je u pitanju tržište Bosne i Hercegovine.

Ovakve najave potvrdili su i predstavnici turističkih agencija sa kojima su obavljeni razgovori tokom događaja, a koji su zadovoljni iskazanim interesovanjem i rezervacijama za ljetovanje u hotelima HG Budvanska rivijera.

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” pripremila je i specijalnu kampanju “Odmor koji ste zaslužili” u okviru koje gostima nudi boravak u hotelima uz najbolje cijene kao i pogodnosti za boravak djece i veoma interesantne sadržaje.

Tokom boravka u Sarajevu, Hotelska grupa “Budvanska rivijera” imala je posebno medijsko predstavljanje na televizijama Face i Nova BH, a na samom događaju uručena su dva nagradna vaučera za boravak u hotelima Palas i Slovenska plaža.

Najveća crnogorska hotelska grupacija  predstavila je svoju vrlo atraktivnu ponudu za ljeto 2021. i na promotivnim događajima u Srbiji, a takođe je bila aktivan učesnik u programu studijske posjete predstavnika turističkih agencija iz Srbije.