I to se dešava: Pokrali kantinu osnovne škole, osim novca uzeli i salame

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Herceg Novi su, juče 13. maja 2014. godine, podnijeli poseban izvještaj protiv A.P. (22), R.V. (19) i M.M. (16), svi nastanjeni u Herceg Novom, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa, a poseban izvještaj je podnijet i protiv N.T. (19) takođe iz Herceg Novog, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa u pokušaju.

Sumnja se, da su A.P, R.V. i M.M, u noći između 03. i 04. aprila 2014. godine, počinili krivično djelo teška krađa, kojom prilikom je iz kantine koja se nalazi u sklopu Osnovne škole „Dašo Pavičić“ locirane u ulici Put partizanskih majki u Herceg Novom, otuđen novac i veća količina prehrambenih proizvoda. 

O događaju je obaviješteno nadležno državno tužilaštvo.

Službenici CB Herceg Novi su prikupili obavještenja na okolnosti pomenutog događaja od A.P. i R.V, kao i od maloljetnog M.M. u prisustvu njegovog zakonskog zastupnika – roditelja.

N.T. se sumnjiči za tešku krađu u pokušaju počinjenu tokom aprila 2014. godine, na način što je obio vrata na kući lociranoj u ulici Braće Grakalić u Herceg Novom – vlasništvo Lj.Z, a potom u unutrašnjosti kuće izvršio premetačinu, nakon čega se udaljio sa lica mjesta.

Službenici CB Herceg Novi su i o ovom događaju pravovremeno obavijestili nadležnog državnog tužioca koji je kvalifikovao krivično djelo.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti