I ulicu 22. novembar pretvaraju u bulevar

Najznačajniji infrastrukturni projekat u narednoj godini biće pretvaranja ulice 22. novembar od glavnih semafora do gradske Pošte u Bulevar.

Sekretarijat za investicije je Programom uredenja grada predvidio za realizaciju ovog projekta 1.2 miliona eura. 

Projekat predvidja potpunu rekonstrukciju ulice 22. novembar  i njeno pretvaranje u Bulevar sa četiri trake.

“ Izgradnja potpuno nove infrastrukture, sa naglaskom na atmosfersku kanalizacije u sklopu rekonstrukcije”, navodi se u Programu.

Zeleno svjetlo za realizaciju ovog i ostalih projekata predvidjenih Planom investicionih aktivnosti za narednu godinu treba da da lokalni parlament. Sjednica je zakazana za 31. decembar.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti