Imenovan novi Odbor direktora HG” Budvanska rivijera”

22. redovna sjednica Skupštine akcionara Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva (Društvo) održana je 30.05.2023. godine.

Odlukom Skupštine akcionara u novi Odbor direktora Društva imenovani su Mijomir Pejović, Krsto Rađenović i Igor Krivokapić, kao predstavnici državnog kapitala, Vladimir Sekulić, ispred MKG Properties i Jovan Purar kao predstavnik Tandexon limited.

Na 22. redovnoj sjednici akcionari su jednoglasno usvojili Godišnje finansijske iskaze i Izvještaj menadžmenta za 2022. godinu i Izvještaj o poslovanju za 2022. godinu. Takođe, akcionari su se upoznali s Izvještajem revizora za 2022. godinu i imenovali revizora Društva za 2023. godinu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti