Incijativa za otvaranje renovirane Ambulante u mjestu Pržno

Uzimajući u obzir epidemiološku situaciju MZ Sveti Stefan je podnjela inicijativu Domu Zdravlja Budva i Ministarstvu Zdravlja,da se ambulanta u Pržnom ,koju je MZ Sveti Stefan renovirala i uredno predala Domu Zdravlja Budva u 2020. godini ,hitno otvori u cilju pružanja medicinske pomoći i testiranja gradjana.

“ smatramo da niko ne zaslužuje po kiši da čeka na testiranje i samim tim dodatno ugrožava svoje zdravlje” navodi se u saopštenju koje potpisuje Vladislav Mitrović, predsjednik MZ Sveti Stefan

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti