Info dan u Omladinskom klubu o triatlonu

Info dan o triatlonu Challenge Budva je prava prilika da saznaš kako volontiranjem možeš da podržiš ovu sportsku manifestaciju! Poručuju iz Omladinskog kluba i dodaju:

“Ukoliko imaš više od 15 godina, ovo je prilika za tebe da učesnicima u budvanskom triatlonu pomogneš u dijelu registracije, trčanja, plivanja i vožnje bicikla. Danas u Omladinskom klubu Budva (I sprat TQ Plaze), saznaj kako je bilo na prošlogodišnjem @challengebudva i kako da se aktivno uključiš ove godine! Za sve koji nisu u mogućnosti da prate info dan uživo, omogućićemo uključenje putem zoom-a” ističu iz Omladinskog kluba.

Prijavi se putem linka: https://forms.gle/2p3tVYtA8jnXsjPN8

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti