IRF spreman da finansijski podrži Budvansku rivijeru

Predsjednik OD Investiciona razvojnog fonda (IRF) Velizar Kaluđerović i izvršna direktorica dr Irena Radović, danas su sa saradnicima održali sastanak sa predsjednikom ODbora direktora Hotelske grupe (HG) “Budvanska rivijera” AD Budva, Mijomirom Pejovićem.

Kako je saopšteno tema sastanka bila je saradnja na budućim projektima u cilju unaprjeđenja kapaciteta ove hotelske grupacije, kao i očekivanja i izazovi u vezi sa predstojećom ljetnjom turističkom sezonom imajući u vidu značaj Budvanske rivijere za privrednu aktivnost crnogorskog primorja.

Predsjednik Kaluđerović i direktorica Radović upoznali su predstavnika HG “Budvanska rivijera” Mijomira Pejovića sa programima podrške IRF-a vezanim za djelatnost turizma, sa akcentom na podršku projektima koja je namijenjena prije svega mikro, malim i srednjim preduzećima čija je likvidnost ugrožena usljed negativnog uticaja pandemije COVID-19. 

Predstavnici IRF-a su iskazali spremnost da ovoj Hotelskoj grupi pruže finansijsku podršku, kao i dobavljačima ove grupacije, u cilju prevazilaženja krize izazvane pandemijom koronavirusa.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti