Ispituju poslovanje HG Budvanska rivijera

Odbor direktora Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva (Društvo) na III sjednici, održanoj 10.08.2021. godine, jednoglasno je donio Odluku o formiranju Komisije za ispitivanje poslovanja Društva.

“Na sjednici donijeta je i Odluka o sazivanju 20. redovne Skupštine akcionara na kojoj će akcionari Društva odlučivati o imenovanju revizora za 2021. godinu i izmjenama i dopunama Statuta. Skupština akcionara će se održati 20.09.2021. godine.Odbor direktora je dao saglasnost da izvršni direktor Društva preduzme sve pripremne aktivnosti potrebne za izradu i realizaciju projekta rekonstrukcije TN „Slovenska plaža“ i podizanja standarda soba kategorisanih sa 3* na standard soba kategorisanih sa 4*.Posvećeni politici društveno odgovornog poslovanja Odbor direktora se saglasio da 50-oro djece iz Novog Sada, čiji roditelji nisu u mogućnosti da im obezbijede ljetovanje na moru, besplatno borave 10 dana u smještajnim jedinicama Hotelske grupe “Budvanska rivijera” AD Budva”, saopšteno je iz Hotelske grupe.

Podsjećamo, 17.06.2021. godine, odlukom Skupštine akcionara, u novi Odbor direktora imenovani su Mijomir Pejović, Nebojša Janović i Aleksandar Jeličić, kao predstavnici državnog kapitala, Vladimir Sekulić, ispred AIK banke i Jovan Purar kao predstavnik Tandexon limited. Odborom direktora predsjedava Mijomir Pejović.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti