Izabrano rukovodstvo gradskog Vodovoda

Slavica Maslovar, diplomirana ekonomistkinja iz Budve, na jučerašnjoj sjednici, izabrana je za novu predsjednicu Odbora direktora „ Vodovod i kanalizacija“.

Rješenjenje o imenovanju Slavice Maslovar, kao jednoj od članova Odbora direktora u “Vodovod”- u Budva, donijeto je na sjednici Skupštine opštine Budva, održanoj 21.12.2017.


Na istoj sjednici, za novog člana Odbora direktora, imenovan je i Petar Dobrljanin, menadžer turizma iz Budve.
Doskorašnji članovi Odbora direktora, Milica Petrović i Stefan Raičević, razriješeni su članstva u Odboru, na lične zahtjeve.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti