Izložba radova polaznica ,,Škole slikanja za treću dob”

Izložba radova polaznica ,,Škole slikanja za treću dob” koju je, u organizaciji JU Narodne biblioteke Budve, vodila slikarka Rajka Kujundžijević biće otvorena u subotu, 25.januara u holu Akademije znanja u 18 časova.

Izloženi radovi su nastajali na radionicama u Narodnoj biblioteci Budve, a uz edukaciju i asistenciju slikarke Rajke Kujundžijević polaznice su se oprobale u različitim likovnim tehnikama kao što su: crtež, akvarel, pastel, akril, kolaž, kombinovana tehnika i sl. Izložbu u holu Akademije znanja otvoriće dramaturg Miloš Boreta.


Radionica “Škola slikanja za treću dob” u organizaciji Biblioteke, pokrenuta je sa idejom o potrebi pune integracije starijih lica u životnu zajednicu kroz obrazovanje i razvoj sposobnosti.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti