Izložba Vidaka Radmilovića

Izložba „AnГеLz“ Vidaka Radmilovića biće otvorena u subotu, 17. Jula u Spomen domu Stefan Mitrov Ljubiša. Kustos izložbe je Đordjije Bato Boljević, a izložbu će otvoriti Marija Ratković, teoretičarka umjetnosti.

„Ciklus AnГеLz je istraživanje, ali prije svega pokušaj pronalaženja strategija da se u cikličnim ponavljanjima, kretanju naprijed-nazad i stilskim, nalik na govorne vježbe obesmisli prvo, susjedno, intuitivno.
Vidak Radmilović rođen je u Titogradu 1978. godine. Završio je Fakultet likovnih umjetnosti na Cetinju, a specijalističke studije na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu. Učestvovao je na više kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Samostalno je izlagao u Budvi, Perastu, Beogradu, Podgorici, Tivtu, Bijeljini, Šapcu, Svetom Stefanu i Kotoru. Živi u Beogradu. I ponovo stvara.

Izložba će biti otvorena 17. Avgusta u 20:30 sati,  a trajaće do 10. avgusta.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti