Izmijenjen režim saobraćaja za vrijeme održavanja novogodišnjeg programa na platou ispred Starog grada

Opština Budva u cilju pružanja najboljeg mogućeg ugođaja našim dragim gostima i građanima Budve, prilikom organizovanog dočeka Nove 2018. godine i novogodišnjeg programa koji će se odvijati na platou ispred Starog Grada dana 29, 30, 31 decembra i 1. januara, apeluju na sva fizička i pravna lica da pomognu i daju svoj doprinos na način što će svojim angažmanom i djelovanjem pomoći Opštini, njenim javnim preduzećima kao i pripadnicima Uprave policije za stvaranje istih na način što:


- Mole se svi korisnici ugostiteljskih objekata u zoni oko Starog Grada da svoje ugostiteljske objekte snabdiju zalihama robe dovoljnim da u periodu nakon 29. decembra ne budu u potrebi korišćenja dostavnih vozila najranije do 2. januara, kako bi se zonom oko Starog Grada mogli nesmetano kretati pješaci;


- Mole se svi stanovnici Starog Grada da za parkiranje svojih vozila koriste parking prostor „Stara autobuska“;


- Mole se naši dragi gosti da svoja putnička vozila parkiraju na parking prostorima koji će za ovu priliku biti besplatni za parkiranje: „Slovenska plaža“, „Jadranski sajam“ i pored „Hotela Park“ na Slovenskoj plaži za automobile i asfaltirani plato pored srednje škole „Danilo Kiš“ za autobuse i kombi vozila. Cijena parkiranja na parking prostorima „JAT“, „ZETA FILM“, „EXPONAT“ i „POŠTA-CITY“ iznosi 80 centi po satu, u periodu od 06-22 h i 1,20 € u periodu od 22-06 osim na parking prostoru „POŠTA-CITY“ gdje iznosi 1,00 €.


Dana 30, 31. decembra i 1. januara za motorni saobraćaj će biti zatvorena Mediteranska ulica na potezu od raskrsnice sa ul. 22 novembra (kod CITY-a) do „JAT-a“ u vremenskom intervalu od 21 čas pa do bezbjedonosne procjene službenika Uprave policije. Mole svi oni koji planiraju da koriste ovu saobraćajnicu to isto učine ranije.
Takođe obvještavamo naše drage goste i građanje da će tokom ovih dana biti organizovano 24 časovno dežurstvo Komunalne inspekcije i komunalne policije kao i dva specijalna vozila „pauk“ „Parking servisa Budva“ u zoni Starog Grada kao i Mediteranskoj ulici i drugim obližnjim ulicama.

Foto: Koncert Gorana Bregovića 2015

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti