Izmijenjen režim saobraćaja zbog triatlon trke

Povodom organizacije triatlon trke Challenge Budva – Montenegro, u saradnji Opštine Budva, Turističke orgnaizacije Budve i SRD “Road Runners Montenegro”, obavejštavamo javnost da će 25.09. od 10:00h do 13:00h biti obustavljen saobraćaj za sva vozila na magistralnom dijelu od Budve (centar) do Rafailovića.

Manifestacija Challenge Budva – Montenegro se održava 24. i 25.09, u okviru kojih će na programu biti trka za djecu, akvatlon i glavni događaj triatlon takmičenje u olimpijskom formatu (1.5km plivanja, 40km biciklizma i 10km trčanja)

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti