JAVNI POZIV za izbor i otkup izvornih budvanskih suvenira

U želji da se budvanska rivijera i ubuduće što uspješnije promoviše, Turistička organizacija opštine Budva poziva sva zainteresovana lica da podnesu prijavu na Javni poziv za izbor i otkup suvenira koji će odražavati autentične kulturne, istorijske, prirodne i turističke karakteristike Budve i njene okoline.

Suveniri bi trebalo da na originalan način nose “priču” o Budvi, kao atraktivnoj destinaciji, da budu autentični, unikatni (osim prehrambenih suvenira), većinom ručno rađeni, napravljeni od materijala koji su karakteristični za naše podneblje, ukrasni ili upotrebni, veličine i težine koje su prilagođene lakom transportu, adekvatno upakovani, prihvatljive cijene i što je najvažnije, da odražavaju karakter Budvu u svakom svom detalju.

Više informacija nalazi se na link-u ispod.

https://budva.travel/news-details/245

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti