Javni poziv za organizovanje manifestacija/festivala vrijednosti iznad 20.000 eura

U skladu sa Zaključkom Vlade Crne Gore, Ministarstvo ekonomskog razvoja realizuje Program podsticajnih mjera u oblasti turizma za 2021. godinu.

Kako je objavila Turistička organizacija Budve:
VAŽNE NAPOMENE:
1. Program podsticajnih mjera u oblasti turizma u 2021.godini mora se sprovoditi u skladu sa važećim epidemiološkim mjerama, preporukama i protokolima koji su propisani od strane Instituta za javno zdravlje Crne Gore i Ministarstva zdravlja, u trenutku realizacije manifestacije/festivala.
U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije i nemogućnosti realizacije podržanih manifestacija/festivala, Ministarstvo ekonomskog razvoja zadržava pravo da obustavi realizaciju Programa.
2. Program se odnosi i na manifestacije/festivale koje su realizovani u periodu od 01. januara 2021. godine do dana objavljivanja ovog Javnog poziva, zbog kontinuiteta podrške usled Covid-19 pandemije.
Cijeneći izuzetno važnim da se gore navedene preporuke za realizovanje Programa moraju poštovati, Ministarstvo ekonomskog razvoja objavljuje

JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dobijanje podrške za projekte iz oblasti turizma za 2021.godinu

Više detalja možete pronaći klikom na link.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti