Jaz: Bivši zakupac ostavio metalnu konstrukciju na plaži

Saglasno redovnim aktivnostima, Služba za kontrolu i održivi razvoj morskog dobra izvršila je kontrolu područja opštine Budva, lokacija Jaz i sačinila Službenu zabilješku broj: 0103-261/2 od 22.03.2022. godine.

Službenom zabilješkom je konstatovano da prethodni korisnik kupališta oznake 1A u Atlasu crnogorskih plaža i kupališta za period od 2019-2023. godine, nije uklonio postojeću metalnu konstrukciju. Naime, ista nakon isteka izdatog Ugovora o korišćenju morskog dobra i Urbanističko-tehničkih uslova je trebala biti uklonjena. Ista je na dalje postupanje upućena Komunalnoj policiji i inspekciji Opštine Budva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti