Jazz festival u Petrovcu, sedmi po redu

Jazz festival u Petrovcu, sedmi po redu

 

Petrovac Jazz festival, sedmi po redu, biće održan 31. avgusta i 01. septembra na terasi caffe-a Castello.

Prve noći nastupiće crnogorski sastav White Goes Black, Artur Dutkiewicz trio iz Poljske i srpski Cotton Pickers, dok ljubitelje džeza druge noći očekuju ansambl Mr Baloon iz Srbije, Triad iz Austrije i Lino Partuno iz Italije.

Organizator festivala je petrovačka NVO "Urbani Kult", dok su pokrovitelji Opština, Turistička organizacije Budve, ambasada Austrije, Poljske i Italije.

Muzičke večeri na terasi Castella počinju u 21 čas, a ulaz je besplatan.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti