Jelena doputovala na Sveti Stefan, svi mislili da je svadba sa Novakom u nedjelju

 

Drugi reket svijeta  Novak Đoković i njegova vjerenica Jelena Ristić vjenčaće se u nedjelju na Svetom Stefanu – vijest je koja se juče munjevitom brzinom širila Budvom , nakon što se njegova dugogodišnja djevojka Jelena iznenada juče pojavila na Svetom Stefanu gdje je zakupila vilu i odsjela.

 Vijest da će biti svadbe još je više podgrijana velikim pripremam koje se izvode u  miločerskom parku kod Vile Miločer gdje se  izrađuje veliki šator za vjenčanje.

 Ipak, riječ je svadbi bogatog Rusa, a jelena je došla da se malo odbmori u Budvi.

 Po svoj prilici Đoković će sačekati da se završi Wimbldon, pa tek onda izgovoriti sudbonosno da.

 Inače,  svadba vijeka će biti održana u Miločerskom parku, a Đokovići će zakupiti kompletna grada hotel Sveti Stefan, i već se spekuliše o brojnim VIP zvanicam iz svjetskog šou biznisa, a najavljen je dolazaki i brojnih Novakovih kolega iz bijelog sporta.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti