Jelenino veliko srce

Naša sugrađanka Jelena Vulević donirala je novogodišnje paketiće za djecu- korisnike usluga Dnevnog centra "Biseri". Jelena je donirala 23 novogodišnja paketića.

Kako navode u Dnevnom centru, ovo nije prvi put da naša sugrađanka  pokazuje svoju humanost i brigu, te ističu da su ponosni što poznaju ljude poput nje. Ona je u par navrata pružila i besplatne frizerske usluge za djecu iz Dnevnog centra, a kako kaže, ima namjeru da i dalje pomaže.

"Ovo je tek početak i pozivam sve ljude dobre volje da što više pomognemo Dnevnom centru, ko i koliko  može, jer to je za našu djecu", poručila je Vulević.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti