Još jedan napad na budvanskog ugostitelja - na vlasnika Korkovada ispaljeno šest hitaca

Poznati ugostitelj Đuro Ivanović jutros oko tri sata iza ponoći bio je meta napada. Na Ivanovića, vlasnika lokala Korkovado, ispred njegove kuće u Dubovici, ispaljeno je šest hitaca.

Policija i dalje radi na rasvjetljavanju klasicne sačekuše. Ivanović je pravim čudom ostao živ, a jedan metak ga je pogodio u patiku. 

 

foto: VL za vijesti.me

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti