JU “Grad teatar” obavještenje

JU “Grad teatar” obavještava publiku da za koncert Nikole Kontea, koji se održava 15. septembra na sceni između crkava, odobrava besplatne ulaznice za studente i đake, dok popust od 20% i 50% i dalje važi za korisnike budvanske i senior kartice.

Ulaznice se mogu kupiti od 18 do 22 č. na štandu JU ”Grad teatar”, koji se nalazi na trgu ispred Muzeja grada Budve. Informacije i rezervacije na tel: 068/875-155

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti