Julska korpa 657 eura

Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe za jul 2021. godine iznosila je 657,4 eura. To je saopšteno iz Uprave za statistiku.

Od ukupne vrijednosti minimalne potrošačke korpe, izdaci za hranu i bezalkoholna pića su iznosili 282,5 eura, dok su izdaci za neprehrambene proizvode i usluge 374,9 eura.
Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe u julu 2021. godine, u odnosu na jun 2021. godine, zabilježila je rast od 0,1%.
Izdaci za hranu i bezalkoholna pića u julu 2021. godine u odnosu na jun 2021. godine, zabilježili su pad od 0,5%, dok su izdaci za neprehrambene proizvode i usluge, u odnosu na jun 2021. godine, zabilježili rast od 0,5%.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti