Kamenje pada u more

Nakon prijave da se na lokalitetu Smokvica, nedaleko od Reževića izvode radovi, kontrolori Morskog dobra izašli su na teren.

"Izvršenim obilaskom zone morskog dobra na teritoriji opštine Budva, konstatovano je izvođenje građevinskih radova na lokaciji Smokvica (ispod magistralnog puta Budva-Bar, od skretanja za plažu Perazića do). U toku su radovi na probijanju puta neposredno uz obalu usled kojih se kameni materijal obrušio na obalu i u more", navodi se u izvještaju kontrolora u koji su "Primorske novine " imale uvid

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti