Kamenovo zove

Predstojećeg vikenda Kamenovo beach biće domaćin akcije "Da pošumimo Goricu, Kamenovo zove, darujemo stabla za generacije nove".

Skupljaćemo plastiku i staklo, podići svijest o globalnom zagrijevanju, što Kamenovo beach kao nosilac plave zastavice radi već godinama unazad. Ovog puta ćemo prihod koji dobijemo od recikliranja sakupljenog otpada, usmjeriti za kupovinu sadnica za brdo Gorica, koje je ovog ljeta stradalo u požaru. Ovim gestom priključujemo se akciji koju je pokrenuo Glavni grad.
Pored društvene odgovornosti, ovom akcijom želimo da se zahvalimo svim Podgoričankama i Podgoričanima koji kontinuirano posjećuju Kamenovo svih ovih godina.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti